Staňte sa členmi nášho Občianskeho združenia BEZLEPKY

21.08.2012 12:56

Vážení návštevníci našej stránky, pacienti, sympatizanti a všetci ostatní, staňte sa členmi nášho OZ a podporte tým naše spoločné snaženie, aby sme mohli spoločne posúvať aj celiatikov stále ďalej a ďalej.

Čakajú na Vás zaujímavé podujatia a akcie, ktoré pripravujeme.

Každý člen OZ, ktorý má zaplatený členský príspevok na príslušný kalendárny rok (platí sa len 13,- Eur na rodinu, teda ak je v rodine aj viac celiatikov, platí sa len 13,- Eur) dostáva pravidelne pozvánky na všetky podujatia a aj ďalšie informácie.

A od 17.9.2012 ponúkame každému novému zaregistrovanému členovi hociktorého OZ celiatikov v rámci celého Slovenska zľavu 50% na nákup jednej peňaženky podľa vlastného výberu, ktorú máme skladom v Bratislave, z našej ponuky kožených výrobkov značky "UNIKO premium leather" od českého výrobcu UNIKO, s.r.o. Praha, ktorého zastupujeme v SR (toto je naša podnikateľská aktivita a hlavná živnosť, nie OZ BEZLEPKY), ako poďakovanie za dôveru a aj drobný darček za snahu niečo zmeniť vo svojom živote.

Na spoločných podujatiach je vždy buď predaj bezlepkových výrobkov za nižšie ceny alebo odborná prednáška alebo ukážky pečenia výrobkov, chleba, sladkostí, resp. aj ochutnávka hotových jedál pre celiatikov.

V blízkej budúcnosti máme ambíciu pre Vás oraganizovať aj celiatické dovolenky na Slovensku.

Jeden krát ročne dostáva každý člen OZ bezplatne aj špecializovaný, plnofarebný časopis CELIATICA / pravidelne aktualizovaný katalóg výrobkov vhodných pre bezlepkovú diétu.

Pre ďalšie informácie nám kľudne napíšte alebo zavolajte.

Členom OZ sa môže stať aj človek, ktorý nemá celiakiu, ale chce podporiť naše úsilie a snaženie. Veľmi sa potešíme :)

Všetci ste vítaní a sami môžete po prvom roku členstva prehodnotiť svoje ďalšie zotrvanie, resp. nezaplatením členského poplatku na ďalší rok, z neho jednoducho vystúpite.

 

Bratislava, 20.8.2012

Ing. Dušan Ševčovič s manželkou Ľubicou

 

Späť